Waarom InTrust Box?

Onlangs zijn we met InTrust Box op een zeer mooi manier in beeld gebracht. Dit met grote dank aan PI Constructions Patrick Indekeu voor de fantastische samenwerking en mooie beelden op InTrust Box! 

Bekijk deze reportage voor een mooi overzicht van onze opslagruimtes op de Corda Campus in Hasselt Limburg voor een mooi beeld van onze self storage met opslagruimtes of opslagunits te InTrust Box Hasselt!

Kiest u voor InTrust Box …

… dan kiest u voor “bereikbaarheid”. InTrust Box is een self storage die goed bereikbaar is centraal in Limburg. Onze opslagruimtes zijn gelegen op de vernieuwde en innovatieve Corda Campus die slechts op 5 min verwijderd ligt van het centrum van Hasselt.

… dan kiest u voor “service” en “klantvriendelijkheid”. Tijdens de kantooruren is er altijd iemand aanwezig om u, indien gewenst, te helpen bij het laden en lossen van uw goederen. Bovendien bestaat de mogelijkheid om leveringen te laten ontvangen door InTrust Box. De goederen zullen dan rechtstreeks in de juiste unit geplaatst worden en u wordt op de hoogte gebracht d.m.v. een sms.

Onze medewerkers zijn gedreven u te voorzien van een uitstekende service. Zoals altijd is ook bij ons klant koning!

… dan kiest u voor “veiligheid”. Over de hele Corda Campus is er camerabewaking met nummerplaatherkenning die 24u/24u actief is. Aan de ingang van InTrust Box verhuur is er een toegangscontrole d.m.v. een badge of toegangscode. Bovendien beschikt u over een eigen slot om de opslagruimte af te sluiten waar alleen u de sleutel toe heeft. Daarnaast is er een volledige brandbeveiliging aanwezig in het gebouw en is er ’s nachts bijkomende beveiliging door een externe bewakingsfirma..

… dan kiest u voor “ervaring”. InTrust Box is reeds 6 jaar actief in de self storage business. Hierdoor beschikken wij over de mogelijkheid de klant een zo flexibel mogelijke oplossing aan te bieden waarbij er rekening wordt gehouden met diens wensen. Daarom werken wij graag samen met u aan een oplossing op maat voor al uw opslagproblemen.

Alle voordelen op een rij:

 

 Flexibele huurperiode

 Maandelijks opzegbaar

 Gelegen op de Corda Campus met alle faciliteiten

 Vlakbij het centrum van Hasselt, Limburg

 Uitstekende service

 Gratis ontvangst van leveringen

 Gemiddelde huurprijzen € 10 per m² per maand (excl. BTW)

Volg ons
------

Linkedin

Facebook

Instagram

Openingsuren
------------------

Maandag 09u00 - 17u00
Dinsdag 09u00 - 17u00 
Woensdag 09u00 - 17u00
Donderdag 09u00 - 17u00
Vrijdag 09u00 17u00
Zaterdag Op Afspraak

Contacteer ons
--------------------

 InTrust Box
Kempische steenweg 293 bus 22
3500 - Hasselt - België
GPS: Research Campus 6
  011 61 10 08
   0486 33 98 50
  www.intrust-box.be
  info@intrust-box.be
  BE 0867 585 816