10 opslag tips voor uw InTrust Box

 1. Gebruik verhuisdozen, plastic opbergbakken en geschikt verpakkingsmateriaal (kledingdozen, noppenfolie, tape, matrashoezen en zijdepapier) voor een professioneel resultaat.

   

 2. Plastic opbergbakken zijn stevig en verkrijgbaar in verschillende maten. Bovendien kan je deze gemakkelijk op elkaar stockeren.

   

 3. Gebruikt de hoogte van uw box – verpakte dozen moet je makkelijk kunnen optillen. Zet de zware dozen onderaan.

   

 4. Plaats de spullen die je vaak nodig hebt vooraan in de box zodat je er gemakkelijk aankan. Andere spullen die je niet vaak meer nodig hebt plaats je best achteraan in uw box.

   

 5. Sluit zaken die afgesloten moeten worden ook volledig af. Gebruik sterke tape en een markeerstift om te labelen. Hierdoor vindt u gemakkelijk spullen terug.

   

 6. Vermijd dat een zetel of matras stoffig zou worden: bedek ze met een hoes of deken. Ook meubels kan u best ‘wrappen’ met plastiek. Of gebruik verhuisdekens om ze af te dekken van buitenlucht.

   

 7. Breekbare zaken (glazen, beeldjes, …) verpakt u best in bubbel plastiek.

   

 8. Zorg ervoor dat de zaken die u opslaat geen geurtjes achterlaten!

   

 9. Let er verder ook op dat u de deur van uw koelkast open laat staan op een kier en het diepvriesvak zeker leeg is. Zo vermijdt u schimmel. Ook uw wasmachine kan u best op een kier laten openstaan.

   

 10. Zorg ervoor dat u een klein beetje ruimte tussen de wanden van de opslagruimte en uw dozen laat. Op deze wijze zorgt u ervoor dat de luchtcirculatie optimaal blijft.

Hoe beter u verpakt, hoe professioneler het resultaat!