Waarom InTrust Box?

Kiest u voor InTrust Box ...

... dan kiest u voor “bereikbaarheid”. InTrust Box is een self storage die goed bereikbaar is centraal in Limburg. Onze opslagruimtes zijn gelegen op de vernieuwde en innovatieve Corda Campus die slechts op 5 min verwijderd ligt van het centrum van Hasselt.

InTrust Box verhuur op de Corda Campus
Wij ontvangen kosteloos uw leveringen

 

... dan kiest u voor “service” en “klantvriendelijkheid”. Tijdens de kantooruren is er altijd iemand aanwezig om u, indien gewenst, te helpen bij het laden en lossen van uw goederen. Bovendien bestaat de mogelijkheid om leveringen te laten ontvangen door InTrust Box. De goederen zullen dan rechtstreeks in de juiste unit geplaatst worden en u wordt op de hoogte gebracht d.m.v. een sms.

Onze medewerkers zijn gedreven u te voorzien van een uitstekende service. Zoals altijd is ook bij ons klant koning!

 

… dan kiest u voor “veiligheid”. Over de hele Corda Campus is er camerabewaking met nummerplaatherkenning die 24u/24u actief is. Aan de ingang van InTrust Box verhuur is er een toegangscontrole d.m.v. een badge of toegangscode. Bovendien beschikt u over een eigen slot om de opslagruimte af te sluiten waar alleen u de sleutel toe heeft. Daarnaast is er een volledige brandbeveiliging aanwezig in het gebouw en is er ’s nachts bijkomende beveiliging door een externe bewakingsfirma.

Uw unit met eigen slot
InTrust Box verhuur vroeger

 

… dan kiest u voor “ervaring”. InTrust Box is reeds 6 jaar actief in de self storage business. Hierdoor beschikken wij over de mogelijkheid de klant een zo flexibel mogelijke oplossing aan te bieden waarbij er rekening wordt gehouden met diens wensen. Daarom werken wij graag samen met u aan een oplossing op maat voor al uw opslagproblemen.

Alle voordelen op een rij:


  • Flexibele huurperiode

  • Maandelijks opzegbaar

  • Gelegen op de Corda Campus met alle faciliteiten

  • Vlakbij het centrum van Hasselt, Limburg

  • Uitstekende service

  • Gratis ontvangst van leveringen

  • Gemiddelde huurprijzen € 10 per m² per maand (excl. BTW)